Beoordelingen

8,9
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
9,0
Comfort
9,1
Locatie accommodatie
8,4
Faciliteiten
9,3
Personeel
8,6
Waar voor uw geld
8,7

Beoordelingen

    nl

    Beoordelingsscore

    7,0
    6 maart 2018

    Lastig te bereiken zonder auto!

    Het is heel vervelend dat men werkt met een sleuteladres dat bovendien heel slecht te vinden is (zelfs de taxichauffeur kwam er niet uit) en dat ver weg ligt van het appartement (ca. 25 minuten lopen). Als je geen auto hebt, moet je dus een taxi nemen om je sleutel te krijgen. Dat is echt vreselijk onhandig!! Verder werkte de WiFi niet naar behoren. Ook rijdt de laatste tram (lijn 5) maar tot 20 uur. Als je 's avonds uit de stad komt moet je 4 km lopen.
    Het is een mooi modern appartement.
    Gerard
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    28 oktober 2017
    slaapgelegenheid was wat aan de krappe kant
    ruim en schoon appartement
    N.v.t.
    nl

    Beoordelingsscore

    6,7
    13 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    11 september 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Hendrikje
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    13 juli 2017
    Er was een balkon of terras beloofd en die hadden we niet
    goed internet en praktische inrichting
    Arthur
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    12 juni 2017
    Het Boarding House Weinberg Campus is een gastenverblijf, geen hotel. Maar er is een Aldi om de hoek. Je moet ook zelf het afval in de gescheiden afvalbakken deponeren. Is allemaal geen bezwaar, overigens.
    Alles was prima. De gastvrouw was zeer behulpzaam bij vragen. De kamer was voortreffelijk (alleen geen ligbad).
    de

    Beoordelingsscore

    6,7
    14 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Kinda
    de

    Beoordelingsscore

    8,8
    28 april 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Mohammed
    sa

    Beoordelingsscore

    10
    26 maart 2018
    It was nice place we liked it very much because it is very comfortable and marvelous
    Egils
    lv

    Beoordelingsscore

    8,8
    9 januari 2018
    - getting keys may be complicated as the reception does not work regularely
    - the flat was huge - newly renovated - parking right at the property
    gb

    Beoordelingsscore

    2,5
    13 december 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Soon Peng
    sg

    Beoordelingsscore

    9,2
    5 december 2017

    Happy

    Drawing the key from somewhere else.
    Privacy because I came with my children
    Peter
    de

    Beoordelingsscore

    9,6
    13 november 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Obahma
    de

    Beoordelingsscore

    9,2
    28 oktober 2017

    Would recommend

    The key has to be picked up around 10 min from location. This is mentioned in the email after booking but if you don't scroll down you miss it , like me. Should be possible to install a key safe .
    Nice Apartment with little kitchen etc. Clean and comfy.
    Randa
    gb

    Beoordelingsscore

    7,1
    10 oktober 2017

    Great accommodation.

    You had to pick up your key and check in at a different place. It should be disclosed that the place you pick up the key and check in is no where near the actual apartments/accommodation. The man who greeted us spoke no English. He was not very helpful. we needed to take another taxi to the the campus, from the check in, as it is certainly not walking distance. This needs to be made clear upon booking.
    Great apartment. Clean and comfortable with everything you need.
    Ilona Kosiari
    cy

    Beoordelingsscore

    9,2
    5 oktober 2017
    nice quiet area, very green outside, not far from tram station, easy to reach city center... 3 minutes to walk to Aldi supermarket....
    Colin Macdonald
    nz

    Beoordelingsscore

    10
    1 oktober 2017

    Stay here when you visit Halle

    Nothing
    Location was excellent in all regards. Apartment was awesome.
    Kathy
    us

    Beoordelingsscore

    9,2
    12 september 2017
    It was incredibly inconvenient to get the room key from a different location. It was a bit difficult to access the garbage bins for recycling. The thermostat remained a mystery to me.
    This is by far the nicest and biggest room I have ever booked in Europe. It is so comfortable and the kitchen amenities were amazing. Very close to public transportation. Quiet. Great water pressure. I would stay here again in a heartbeat especially since I have a better handle on transportation.
    jun
    cn

    Beoordelingsscore

    8,3
    16 juli 2017
    the place to pick up the key is 3 km away from the apartment
    the apartment is very new and well furnished.
    gb

    Beoordelingsscore

    6,7
    20 juni 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
Beoordelingen worden geladen